Lalima.Welke te kiezen voor koude opslag installatieIndex van industriecomposieten

vrijgavetijd:2022-06-21 22:36:25 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:316

Kerntips:Lalima.,Als er meer lucht of koelmiddel olie in de verdamper,Lalima.Farmaceutische koude opslag, zal de warmteoverdracht effect

Als er meer lucht of koelmiddel olie in de verdamper,Lalima.Farmaceutische koude opslag, zal de warmteoverdracht effect worden verminderd: opnieuw koelmiddel olie wordt bevestigd aan het binnenste oppervlak van de verdamper warmteoverdracht buis, de warmte-overdracht coëfficiënt zal worden verminderd. Evenzo, als er meer lucht in de warmteoverdracht buis, de warmte-uitwisseling gebied van de verdamper zal worden verminderd, de warmte-overdracht efficiëntie zal aanzienlijk worden verminderd, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal worden vertraagd.

Tijdens de installatie van de lange-spanplaat van het bovenmagazijn, moet, indien de ondersteunend stalen balk in het magazijn is geïnstalleerd, de bovenste opslagplaat en de ondersteunend stalen balk worden bevestigd met klinknagels tijdens de installatie van elke opslagplaat, en moet elke bovenste opslagplaat in twee rijen worden vastgenageld; Indien het type hefpunt wordt gebruikt, moeten de installatie en de bouw van de hefbalk vóór de installatie en de bouw van de top silo-plaat worden gerealiseerd, zodat elk hijspunt tegelijkertijd kan worden geïnstalleerd tijdens de installatie van de top silo-plaat; Het hijspunt moet ervoor zorgen dat er ten minste twee punten zijn langs de breedte richting van elke opslagplaat.

Lalima.De verdamper is niet alleen een wisselaar voor koeling en bulkkoeling, maar ook een zeer belangrijke. Het is de taak van bulkkoeling. Het wordt vooral gebruikt voor koeling en warmteabsorptie in een nieuw magazijn. Bij de werkzaamheden op lange termijn van het koelhuis worden de vinnen van de verdamper ook bedekt met vuil, meestal geplakt met een aantal verschillende producten. Het is gespecialiseerd in producten en hernieuwbare hulpbronnen. Het bedrijf omvat: koude opslag installatie, koude opslag, koude opslag, vers bewaren van fruit koude opslag, medische koude opslag. Bovendien, stof en andere dingen, maar het bereiken van een bepaalde dikte zal een impact hebben op de koeling van de verse bewaring,Lalima.Installaties voor koude opslag, Als de koeling van het koelhuis slecht wordt, moet het worden gereinigd met een speciaal reinigingsmiddel voor de verdamper.

De temperatuur en de vochtigheid in het magazijn moeten zonder beweging uniform blijven; Probeer het eten in het magazijn eens af te maken.

Katamaka.Foutfenomeen: overbelasting van de ventilatormotor vervorming van de ventilator; storing van de ventilator; storing van de thermische relais van de ventilatormotor (veroudering); Losse bedrading; Koeler geblokkeerd; Grote uitlaatweerstand. Tekortkomingen bij de koude opslag: droogstof werkt niet, de compressorlijn wordt onderbroken, de lont wordt opgeblazen, de thermische relais-handelingen, de druk van de schakelaar, de compressor wordt vergrendeld, de lijn wordt valselijk aangesloten of het foutfenomeen: na het drogen stopt het in korte tijd, de omgevingstemperatuur is te hoog, de condensator wordt geblokkeerd

Polyurethaan koelkarton gebruikt licht polyurethaan als intern materiaal van koelkarton. Het voordeel van polyurethaan is zeer goede warmteisolatie. De buitenkant van de koude opslag bestaat uit SII, PVC kleur stalen plaat en roestvrij stalen plaat. Het voordeel hiervan is dat het koeling kan voorkomen, omdat het temperatuurverschil binnen en buiten het bord groot is, en de temperatuur zal verspreiden, waardoor koeling meer energie-besparing en verbetert de werking van koeling.

De koelcompressor neemt meestal hoogwaardige eenheden aan met een gegarandeerde kwaliteit en een sterke operationele stabiliteit. De verdamper neemt de ingevoerde joint venture koelverdamper, die effectief aan de koelcapaciteit van de koelkast kan voldoen en het koeleffect van de koelkast kan garanderen. De koellamp neemt de speciale led-energie-besparende lamp aan voor de koelkast, die de voordelen heeft van lage temperatuurweerstand, Het kan effectief de exploitatiekosten van koude opslag besparen.


Lalima.Welke te kiezen voor koude opslag installatieIndex van industriecomposieten



Nadat de koude opslag op de hoek is geïnstalleerd, kan de volgende koude opslag worden geïnstalleerd langs de richting van de hoek. Goedkeuren van de soortgelijke installatie van Zhang koude opslag voor de installatie van de thermische isolatie board van de opslag. Professionele koude opslag, installatie van koude opslag, koude opslag, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, betaalbare prijs en meer preferentiële. Welkom bij consult. Let op de compactheid en continue uniformiteit ervan.

Specifieke functionele kenmerken van verse machines.

Steeds meer mensen beginnen koude opslag te bouwen strenge tests, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenKenmerken van een snelvriesmagazijn: de snelle vriestechniek is geavanceerd, de vriesvrije snelvriesmethode wordt toegepast, de beroemde merkcompressor en koelaccessoires worden geconfigureerd, en de automatische vorst wordt aangenomen. De methode kan alleen gebruikt worden door een microcomputer. Het koelsysteem neemt groen koelmiddel aan, dat behoort tot de internationale geavanceerde koeltechniek in de e eeuw.

De voor de bouw van koude opslag gebruikte polyurethaan-isolatiecoard moet integraal en continu zijn, en er mag geen gewricht in het midden zijn. De aansluiting van polyurethaan-isolatiebord, bovenste plaat en grond moet worden gemaakt in een vulboog voor de overgang, gezouten stalen plaat, roestvrij stalen plaat, reliëf aluminium, enz.


Lalima.Welke te kiezen voor koude opslag installatieIndex van industriecomposieten



Het is absoluut verboden om artikelen met vervuiling en vreemde geur rond de koude opslag te plaatsen. De omgeving van de koude opslag moet regelmatig worden gereinigd en ontsmet en de deur van de koude opslag moet worden vergrendeld.

marktOmdat polyurethaan plaat een uitstekende thermische isolatie heeft, kan het de dikte van de behuizing verminderen en het gebruik van de binnenruimte onder dezelfde thermische isolatie eisen verhogen.

Voorzorgsmaatregelen voor de omvorming van het pakhuis tot een opslagplaats voor de bewaring van fruit: bepaal de oppervlakte en hoogte van de koude opslag volgens het geschatte aantal vruchten. Op deze manier is het magazijn immers te groot en zijn de opgeslagen vruchten te weinig, wat resulteert in een grote verspilling van elektrische energie.

Step of koud storage design: definieer het volume van de koelopslag. De omvang van de koude opslag moet gebaseerd zijn op het ontwerp van een groot aantal landbouwproducten die lange tijd moeten worden opgeslagen. Dit volume wordt berekend op basis van de essentiële hoeveelheid opgeslagen goederen die in de koude opslag zijn opgehoopt, plus de rij tot rij gangen, de binnenruimte tussen de stapel en de muur, het plafond en de opening van de verpakkingsruimte. Na de bepaling van het volume van de koelopslag wordt de lengte- en hoogtebreedte-verhouding van de koelopslag bepaald. Bij het ontwerp van koelopslag moeten ook hulptechnische gebouwen en -uitrusting in aanmerking worden genomen,Lalima.Hoeveel is de prijs voor het installeren van koude opslag, zoals werkkamer, verpakkings- en kamkamer, speciale gereedschapsloods, laad- en losplatform, enz.

Lalima.Het type koude opslag dat in het type koelopslag moet worden gebouwd moet worden bepaald aan de hand van het soort circulerende goederen. Bijvoorbeeld, de koude opslag die alleen groenten circuleert, de hoeveelheid moet worden bepaald aan de hand van het type terwijl de koude opslag met koeling + bevriezing zal worden gebouwd als er veel soorten circulerende goederen en een groot verschil in opslagtemperatuur. Wat de omvang van de koude opslag betreft, de frequentie, de cyclus, de vraag of het rek moet worden gebruikt en zo. Bijvoorbeeld voor groenten en fruit verpakt in dozen kan worden verwezen naar de opslagcapaciteit van -kg per kubieke meter en kan de omvang van de koude opslag worden geschat in combinatie met de opslagcapaciteit van ongeveer .-..

Installatie van koude opslag, bouw van koude opslag, veilige, betrouwbare en onderhoudsvrije prestaties. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Als er een grote hoeveelheid ijs en water is, moet het worden gereinigd op tijd, en het mag niet worden geklopt tijdens het reinigen, zodat de grond niet wordt beschadigd en de levensduur van de koude opslag be ïnvloedt.

Op de bestrating van koelruimte en koelruimte moet een anti-geurvloerdrain worden geplaatst, en de hoogte van de breedte van de afdichting van het afvoerleidingwater mag niet kleiner zijn dan mm. De liftschacht, de elektronische put en andere plaatsen die geschikt zijn voor drainage, moeten voorzien zijn van drainage en apparatuur om een stroomstoot van het water te vermijden.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

LaLimaadviserennieuws
LaLimaLaatste nieuws